Over Raackt

samenwerking

RAACKT_INZET_SAMENWERKINGWij werken met passie, gedrevenheid en interesse in uw medewerker, klant en consument. Wij genereren kennis van uw organisatie en markt om samen ideeën te ontwikkelen en strategieën uit te rollen die de vonk doen overslaan. Het creëren van sterke merken. Of het samen realiseren van naamsbekendheid en een goed duurzaamheidbeleid. Daar gaat het om. Dat raackt!

Raackt werkt als netwerkbureau samen met de beste en meest getalenteerde specialisten. Wij leveren het beste resultaat voor onze klanten door voor elk uniek vraagstuk de juiste specialisten uit ons netwerk in te zetten. In ons bestaan heeft dat altijd geleid tot een betere prijs kwaliteit verhouding, gebaseerd op vijf pijlers:

RAACKT_VIJF PUNTEN_SAMENWERKING

Samen hebben wij onze kwaliteiten al succesvol laten werken voor klanten als: Philips, DAF, Sioux, NS, Foot Locker, Estée Lauder, Heineken, Douwe Egberts, KLM, Raab Karcher, Rockwool, Clarks, Rabobank, ABN-AMRO, Fourtress, PHC, Interlingo en Vlisco.quote-samenwerking

scherp observeren + goed richten = succesvoller raken

Wie?

Vanuit het streven de beste prijs-prestatie-verhouding te leveren voor je klanten, is Raackt in 2007 opgericht door Cees Koot.

Raackt is een netwerkbureau dat voor elk uniek vraagstuk samenwerkt met de beste en meest ervaren specialisten.

Contactgegevens

Raackt

Strijp S - Videolab
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven

Postadres

Spechtlaan 2
5731 XM Mierlo

 

M: +31 (0)6 55 77 88 15
E: info@datraackt.nl