Raackt helpt u bouwen aan groei

QTECO >> UP & RUNNING DOOR SLIMME ICT
“Qteco is een kennisintensief en ambitieus ICT-bedrijf met groeiambities en talentvolle medewerkers. Vanuit dit gegeven heb ik een bewuste keuze gemaakt voor samenwerking met Cees. Daar komt bij dat ik als partner in mijn vorige bedrijf (PHC Telecom) al eerder positief en succesvol met hem heb samengewerkt. Cees heeft mij en onze medewerkers weten te inspireren en verrassen door samen richting te geven aan onze organisatie- merk- en activatiestrategie.”
Pascal Roozen,
Directeur eigenaar Qteco
RAAB KARCHER >> DE HOEKSTEEN VAN DE BOUW
“Ons MVO-beleid in combinatie met klantgericht handelen heeft ons ertoe gezet steeds meer te willen betekenen voor onze klanten, mens, milieu en maatschappij. We hebben samen met Cees hard gewerkt aan Greenworks (ons duurzaamheidsproject), de Greenworks Academy en innovaties als de RaabMobiel App, RaabOnline, RaabCalc, Leanworks en Raabworks. Allen ondersteund door een krachtige Organisatie- Merk- en Marketingcommunicatie-strategie.”
Bernard Wessel,
Algemeen directeur Raab Karcher

scherp observeren + goed richten = succesvoller raken

Met behulp van haar kennis en ervaring heeft Raackt een aanpak ontwikkeld om tot succesvol resultaat te komen voor haar klanten. Horen, zien en voelen (scherp observeren) zijn de basis voor sterke en gefocuste organisatiekeuzes en inzet (goed richten). Samen zijn ze essentieel om duurzaam resultaat te realiseren voor merken waar klanten en overige stakeholders zich betrokken bij voelen (succesvol raken).