Van idee
naar uitvoering

Haal meer uit online communicatie met een integrale aanpak waarbij zender- en ontvangerdoelen naadloos samensmelten op alle niveaus van communicatie. Op deze pagina lees je meer over het Raackt stappenplan van idee naar uitvoering.

Vanaf de eerste minuut volledig betrokken

Natuurlijk, het klinkt misschien te mooi om waar te zijn: huur een bureau in als Raackt en alles komt goed. Ondertussen sta je zelf aan de zijlijn en krijg je maar een deel van ‘het kunstje’ mee. Niet bij Raackt. Integendeel.

Bij het driestappenplan van Raackt raak je vanaf idee tot uitvoering volledig betrokken. Niet omdat dit heel fijn is, wel omdat het een harde voorwaarde is voor succes.

Van status quo naar droomscenario

Tijdens interviews onderzoeken we samen hoe je het aanbod van producten en/of diensten vertaalt naar de (mogelijke) vraag van de markt. We beginnen met de status quo en eindigen bij het droomscenario.

Samen inventariseren we wat er echt nodig is

Stapsgewijs krijg je een plan van aanpak gepresenteerd waarin je tot in de kleinste details ziet wat er nodig is om kleine en grote communicatiedoelen te realiseren

Geven en nemen tijdens een interactieve workshop

Gaandeweg raak je meer thuis in de online communicatiewereld, maar dat geldt niet voor anderen in je organisatie. Vaak heb je draagvlak nodig. Misschien wel een mandaat. Daarom biedt Raackt een interactieve workshop aan waarbij alle betrokkenen leren hoe de drietrapsraket werkt.

Interactieve webmatrix workshop

Tijdens de workshop, verzorgd door Toine Kamphuis, leren medewerkers dat de inhoudelijke boodschap vanuit de zender (push) in veel gevallen niet of nauwelijks aansluit bij de boodschap waar ontvangers (websitebezoekers/ socialmediagebruikers) voor openstaan (pull).

Van strategie tot content en creatie: op alle niveaus is het handig als je samen weet (leert!) hoe je omgaat met de grillige variabelen die bij online communicatie vaak in je nadeel werken. De webmatrix werkt het beste als de communicatie breed gedragen wordt: weet waarom je op welke manier communiceert en wat daarvoor nodig is.

“Wij zijn bij onze strategie, beleid, positionering, vernieuwingen en innovaties effectief door Raackt ondersteund met krachtige marketingcommunicatie.”

Bernard Wessel, Directeur Inkoop & Marketing Raab Karcher

Win-win-workshop

Bijkomend voordeel van de workshop: tijdens de sessie verstrek je vanuit de organisatie waardevolle informatie aan Raackt. De zenderdoelen zetten we daarna samen om in ontvangerdoelen (doelen van online bezoekers). Zo komt Raackt meer te weten over wat jij wilt en ontdek je hoe Raackt jouw wensen omzet in online marketing en content die werkt. Content die mensen… raakt. Win win.

Aan de slag met Raackt en de webmatrix workshop volgen?

Neem contact op. Raackt deelt graag haar werkwijze met je. Geheel vrijblijvend, maar wel uiterst serieus en gedreven. Ontdek de mogelijkheden van een interactieve workshop waarbij je snel en doeltreffend de vingers (meervoud) op de zere plek legt en direct aan de slag kunt.

Contactformulier

Neem contact op. Vrijblijvend. Of stel een concrete vraag en ontvang een concreet antwoord.

Stuur een e-mail naar belme@datraackt.nl en vermeld uw telefoonnummer.

Direct bellen of het antwoordformulier invullen kan natuurlijk ook:
icoon-telefoon3 +31 6 55 77 88 15.

    Uw naam

    Bedrijf

    Uw email (*)

    Uw vraag/opmerking

    scherp observeren + goed richten = succesvoller raken